Za događanja i proslave

Sigurni smo da Vaše posebne trenutke želite učiniti nezaboravnima. Radilo se o vjenčanju, godišnjici braka, proslavi rođendana ili krštenju djeteta, ili pak o poslovnom druženju, domjenku za poslovne partnere, ili mjestu za događanje koje nudite svojim klijentima, maslinik Ulika može vam ponuditi i posložiti odličan provod po vašoj mjeri!

Ulika_0185

Ulika je mladi maslinik. Drveće je još mlado i nježno, a iznad pravocrtnih nasada, puca pogled na Puntarsku dragu. Vaš poseban dan može započeti na terasi s panoramskim pogledom, uz aperitiv i degustaciju vrhunskog Ulika maslinovog ulja. Za toplih ljetnih dana čeka vas i ručak, ili večera uz isti pogled, a za dane kada su temperature malo niže, u unutrašnjosti naše kućice nalazi se kamin uz koji se možete ugrijati!

Ulika_0112

Nudimo vam mogućnost narudžbe autohtonih ribljih i mesnih jela s naše ponude, a za više detalja o cateringu, slobodno nam se obratite.

Što vam preostaje? Kontaktirajte nas!

Obrazac za upit:

Ime i Prezime (obavezno)

Email (obavezno)

Broj telefona

Vrsta događanja koje organizirate
A. PrivatnoB. Poslovno

Vaš upit (obavezno)

Želim primati vijesti iz maslinika
DANE

Kako ste saznali za maslinik Ulika?
A. Preporuka prijateljaB. Promotivni materijaliC. Online oglas ili sadržajD. Pretraživač (npr. Google)E. Drugačije - navedite