Vaše vjenčanje iz snova

ulika-pogledVrijeme u našem Ulika Masliniku brzo prolazi- od svakodnevnih radova i brige oko 3000 stabala mladih maslina, sve češće smo omiljeno mjesto održavanja proslava, a vjenčanja su posebna atrakcija i doživljaj.

_MG_1147

U našem je masliniku održan velik broj poslovnih i privatnih svečanosti, godišnjica i rođendana u kojima smo našim dragim gostima ispunjavali želje prema mogućnostima i potrebama. Tradicionalna ponuda našega kraja sadrži mesna i riblja jela kao što su peke (hobotnica, janjetina, teletina), šurlice s gulašom, plate s krčkim sirom, pršutima, slanom ribom i naravno, ekstradjevičanskim Ulika maslinovim uljem.

Posebno smo ponosni na vjenčanja u čijoj smo organizaciji pokazali znanje, vještinu i komunikaciju u suradnji s više suradnika i timova za različite usluge koje smo osigurali za “vjenčanje iz snova” naših mladenaca.

Prema zahtjevima osiguravamo usluge naših provjerenih suradnika i partnera za catering, nabavku šatora i vatrometa pa do ukrašavanja/dekoracije i dodatnih atrakcija.

_MG_1131

_MG_1169

_MG_1179