Ulika izletište Nerezice

Svaki mediteranski maslinar sa zadovoljstvom će vam ponuditi da isprobate ulje iz njegove radinosti, a mi smo se posebno potrudili pažljivo osmisliti plan kušanja maslinovog ulja, kako biste doživjeli nezaboravne trenutke uz Ulika ulje, na panoramskoj terasi našeg maslinika.

Već pri ulasku u maslinik Ulika, osjetit ćete da ste na mjestu gdje želite provesti svoje slobodno vrijeme, kao kombinaciju izleta u prirodu ili samo odmor u zelenilu s prekrasnim pogledom na Puntarsku dragu. Pritom uz degustaciju ide naše domaće vodstvo, s velikim izborom priča koje želite čuti, a možda i odgovorima na pitanja koja želite postaviti. Dakako da se primjena ulja razlikuje od degustacije, ali da biste znali kako ulje pripremiti, u kojim kombinacijama ga dozirati i u kojim količinama, i kakvo je ulje savršena kombinacija za koju vrstu jela, najbolji „tečaj“ koji možete proći je putem degustacije/isprobavanja/kušanja, čak i ako nikad dosad niste imali ni doticaj s mediteranskim načinom pripreme hrane! Saznajte koja su omiljena jela stanovnika otoka Krka, sa zemlje i mora, pa ukoliko zaželite da vam degustacija bude predjelo, a da nakon toga dobijete potpun tradicionalan obrok, mi ćemo vam ga sa zadovoljstvom pripremiti!

Tijekom ovog ugodnog druženja u masliniku, saznat ćete brojne zanimljivosti koje ćete poželjeti podijeliti sa svojim prijateljima i obitelji. Reći ćemo vam koje su to zdravstvene blagodati maslinovog ulja, ukazati na posebnosti maslinovog drveta i ploda, a sve u opuštenom i zabavnom tonu. Kako ne biste zaboravili na okuse i mirise Ulika ulja, kao i na ambijent maslinika, ponudit ćemo vam da po posebnim cijenama kupite svoju bocu ulja koje ćete ponijeti doma, kao inspiraciju za pripremu ukusnih jela iz našeg podneblja. Podneblja gdje kažemo da nema boljeg druženja nego uz dobro jelo i piće. Vidimo se uskoro, u masliniku iznad Punta na otoku Krku!